Si plou, menys pressió a les rodes

Està plovent i cada cop que traces una curva no et sents còmode. La solució està en treure una mica de pressió a les rodes per a tenir una millor tracció amb l’asfalt.

ciclisme amb pluja

Aquí tens un truc molt senzill i que dóna els millors resultats: què has de fer el dia que està plovent quan vas en bici ?

Si l’asfalt està mullat, vol dir que tindràs menys adherència de les rodes amb la carretera i això provoca que estiguis insegur en el moment de traçar les curves i tinguis la sensació que estàs a punt de caure.

els dies de pluja has de reduïr la pressió de les rodes per a tenir més tracció amb la carretera

Tant senzill com a desinflar una mica les rodes, ja que d’aquesta manera hi ha més superfície del pneumàtic que estarà en contacte amb l’asfalt i et donarà més control de la traçada

Què has de fer quan deixi de ploure ? Tornes a posar més pressió a les rodes ?

Imagino que si has tret pressió a les rodes és perquè les condicions de pluja són sufcientment importants com per a que la carretera estigui molt mullada i no tinguis una bona tracció, així que no crec que si ara està plovent fort i la carretera està mullada, en menys de 2h s’hagi assecat del tot com perquè ja no necessitis aquesta tracció addicional.

enreraEnrera

etiquetes: pluja, trucs

No hi ha comentaris encara

Escriure un comentari