Falsos mites de l’alimentació

Sabies que comptar calories és un error? I que la ‘pasta party’ no t’aporta cap benefici? La nutrició esportiva està plena de falses creences que fa que estiguis obsessionat.

amanida

Constantment apareixen nous estudis que demostren els beneficis d’un o altre aliment que anteriorment es creïa que no era tant beneficiós. Evidentment cadascun de nosaltres som diferents, així que els aliments ens produiran diferents reaccions segons el nostre metabolisme. Tot i així hi ha alguns mites de l’alimentació que són totalment falsos i s’han heredat de generació en generació.

piràmide nutricional

El meu objectiu no és indicar-te quina dieta has de seguir o quines quantitats has de menjar, únicament vull explicar-te la base de la nutrició i

aconseguir que tinguis un coneixement suficient per alimentar-te correctament en el teu dia a dia

A partir d’ara mateix, sigues conscient que has de consumir aliments frescos i naturals. No és cap sacrifici, el problema és que t’has acostumat a un tipus d’alimentació i has viciat el teu cos, però quan el teu organisme es comenci a alimentar amb productes frescos i naturals sentiràs una gran millora interna i externa.

Aquí tens alguns articles de nutrició:

[catlist id=30 excludeposts=this]

salmó

enreraEnrera

etiquetes: nutrició

No hi ha comentaris encara

Escriure un comentari